|
FORUM O POHODNIŠTVU Kdor hodi je pred časom. Kdor hodi po pešpoteh, je nekaj desetletij pred časom. Kdor hodi po slov. delu 2 evropskih pešpoti, je že četrt stoletja pred časom.

|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
jcerni Site Admin

Pridružen/-a: Pon Jul 2006 14:29 Prispevkov: 307 Kraj: Strahinj
|
Objavljeno: Čet Jul 06, 2006 8:14 am Naslov sporočila: Naložite svoje slike iz pohodov! |
|
|
Naložite vaše slike iz pohodov na strežnik.
Kliknite na tem mestu, da naložite svoje slike iz pohodov na strežnik. Glejte navodila za nalaganje!
Že naložene slike, si lahko ogledate, če kliknete tukaj
Nazadnje urejal/a jcerni Pet Maj 25, 2007 3:36 pm; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jelka

Pridružen/-a: Tor Dec 2006 14:47 Prispevkov: 22 Kraj: Turjak
|
Objavljeno: Tor Maj 22, 2007 2:02 pm Naslov sporočila: Nalaganje slik - število |
|
|
Pomanjšala sem slike po navodilih: KAKO NALOŽITI SLIKE NA PORTAL NETFIRMS PICTURE PRO, kjer piše da "Netfirms picture pro velikost slike največ okoli 1MB". Vendar pa omenjeni program v 1 albumu dovoli le naložitev slik v obsegu 1MB (v mojem primeru je to 6 pomanjšanih slik v albumu Bistrica ob Sotli - Rogatec). Kako naložiti več kot 6 slik v 1 album ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jcerni Site Admin

Pridružen/-a: Pon Jul 2006 14:29 Prispevkov: 307 Kraj: Strahinj
|
Objavljeno: Pet Maj 25, 2007 2:40 pm Naslov sporočila: Re: Nalaganje slik - število |
|
|
| jelka je napisal/a: |
Pomanjšala sem slike po navodilih: KAKO NALOŽITI SLIKE NA PORTAL NETFIRMS PICTURE PRO, kjer piše da "Netfirms picture pro velikost slike največ okoli 1MB". Vendar pa omenjeni program v 1 albumu dovoli le naložitev slik v obsegu 1MB (v mojem primeru je to 6 pomanjšanih slik v albumu Bistrica ob Sotli - Rogatec). Kako naložiti več kot 6 slik v 1 album ? |
Če se prijavite v foto-galerijo, lahko naložite kot registrirani uporabnik le slike do velikosti 1MB. Kot administrator vam moramo odobriti večje število slik. Jelka poskušaj sedaj naložiti še ostale slike, ker bi moralo iti. _________________ Obiščite hišo pohodništva v Second Life. Več: http://eupoti.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|